Blog Sayfaları

13 Ocak 2013 Pazar

Biberli kuşbaşı kebabı


Bu akşam şöyle acılı bol biberli bir tarif vereyim işte tarifimiz
malzemelerimiz
250 gr yağsız kuzu kuşbaşı et
10 adet kırmızı ve yeşil dolmalık urfa biberi
1 çorba kaşığı tereyağı
yapılışı
kuşbaşı eti tenceremize koyalım üzerini geçecek kadar su koyup etler yumuşayana kadar pişirelim suyu az gelirse ilave edebilirsiniz suyunu çeken etlerimizin üzerine ikiye böldüğümüz biberleri ve yağımızı koyalım biberleri solduralım kızarmış gibi olacak üzerine tuzunu koyup servis yapalım afiyet olsun lavaş ekmekle dürüm yapalım

4 yorum:

  1. Çok iştah açıcı görünüyor. Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. HATİCE HANIMCIM ÇOOOK TEŞEKKÜRLER SAĞOLUN

    YanıtlaSil
  3. mmmm... miiss misss.,
    renkk muhteşemm..
    tadından şüpheye düşürmüyor insanı.
    ellerinize sağlık ..
    :)
    sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. birtutamkekik çok teşekkür ederim arkadaşım sizin tarifler de çok güzel sevgilerimle <3

    YanıtlaSil