Blog Sayfaları

17 Aralık 2013 Salı

Kıymalı kabak yemeği



sevgili okuyucu bugün bulgur pilavı yaptım yanına bu güzel kabak yemeğimi yaptım çok güzel oldu kesinlikle denemenizi istiyorum işte tarifim
malzemelerimiz
250 gr orta yağlı kıyma
5 adet orta büyüklükte kabak
1 adet ufak kuru soğan
1 çay bardağı sıvıyağ
yeteri kadar tuz
1 çay kaşığı karabiber
üzeri için dereotu
yapılışı
kıymamızı ve doğradığımız kuru soğanımızı tenceremize koyalım yağımızı ilave edip kavuralım üzerine uzunlamasına doğradığımız kabaklarımızı koyalım 2 su bardağı suyumuzu ve tuzumuzu koyup suyunu çekene kadar pişirelim pişen yemeğimize karabiber dökelim dereotunu serpelim yemeğimiz hazır afiyet olsun


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner