MALZEMELERİ
500 GR YAĞSIZ KIYMA ET1 UFAK KURU SOĞAN
YARIM DEMET MAYDANOZ
ARZUYA GÖRE
PULBİBER
KARABİBER
TUZ
1 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
YAPILIŞI
KIYMAYI BİR KABA KOYALIM ÜZERİNE SOĞANI RENDELEYELİM MAYDANOZU UFAK DOĞRAYIP EKLEYELİM TUZ VE BAHARATLARI KOYALIM BİRAZ YOĞURALIM İSTEDİĞİMİZ ŞEKLİ VERELİM TENCEREYE YAĞIMIZI SALÇAMIZI KOYALIM BİRAZ KIZARTALIM 2 SU BARDAĞI SU KOYALIM SUYUNU ÇEKENE KADAR PİŞİRELİM
Bu güzel tarif için sevgili Damlaya çok teşekürler
PULBİBER
KARABİBER
TUZ
1 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
YAPILIŞI
KIYMAYI BİR KABA KOYALIM ÜZERİNE SOĞANI RENDELEYELİM MAYDANOZU UFAK DOĞRAYIP EKLEYELİM TUZ VE BAHARATLARI KOYALIM BİRAZ YOĞURALIM İSTEDİĞİMİZ ŞEKLİ VERELİM TENCEREYE YAĞIMIZI SALÇAMIZI KOYALIM BİRAZ KIZARTALIM 2 SU BARDAĞI SU KOYALIM SUYUNU ÇEKENE KADAR PİŞİRELİM
Bu güzel tarif için sevgili Damlaya çok teşekürler
dEĞİŞİK OLMUŞ. Biz patatesli yapıyorduk. ellerine sağlık
YanıtlaSilTeşekkürler canım
Sil