29 Aralık 2012 Cumartesi
Etli taze fasulye
malzemeleri
300 gr kuşbaşı et
500 gr taze fasulye
6 adet domates
10 diş sarımsak
1 çay kaşığı karabiber
yeteri kadar tuz
20 yeşil erik
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı margarin
2 su bardağı su
1 adet kuru soğan
yapılışı
tenceremize eti yağı koyalımkavuralım salçayı koyalım biraz daha kavuralım başka bir tencereye doğradığımız soğanı yayalım sarımsakları koyalımüzerine erikleri koyalım domates dilimlerini koyalım fasulyenin tümünü üzerine koyalım suyumuzu ilave edip pişirelim pişen fasulyemizi bir tepsiye ters çevirelim servis yapalım afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder