Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

Peynirli poğaça



1 SU BARDAĞI YOĞURT 1 ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞ 200 GR MARGARİN 1 ÇAY KAŞIĞI TUZ 1 TATLI KAŞIĞI TOZ ŞEKER 2 PAKET KABARTMA TOZU 2 ADET YUMURTA BİRİNİN SARISI ÜZERİNE 1 ÇAY BARDAĞI SÜT İÇ HARCI PEYNİR VEYA PATATES YAPILIŞI Malzemenin tümünü bir kabın içinde karıştırıyoruz yoğuruyoruz ele yapışmayan bir hamur olacak istediğimiz şekli veriyoruz içine harcımızı koyuyoruz üzerine yumurta sarısını sürüyoruz önceden 200 derece ısıttığımız fırında pişiriyoruz AFİYET OLSUN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner