Blog Sayfaları

8 Kasım 2012 Perşembe

soslu turşu


1kilo rendelenmiş domates
500gr buruşuk sivribiber
1su bardağı sirke
1çay bardağı sıvıyağ
2 tatlı kaşığı tuz
1 baş sarımsak
yapılışı
biberleri saplarından ayıklayalım kavanozumuza bastırarak yerleştirelim rende domatesimizi derin bir kabın içine koyalım sıvıyağı sirkeyi tuzu ve halka halka kestiğimiz sarımsağı koyalım karıştıralım kavanozumuza aldığı kadar dökelim kalan sosumuzu bir gün sonra ilave edelim kapağını kapatıp buzdolabına koyalım 1hafta sonra turşumuz hazır tuzu az gelirse tuz ilave edersiniz
turşumuz hazır afiyet olsun



2 yorum:

  1. Ellerine sağlık canım.. Ben bunun pişip konserve olanını yaptım. Afiyetler olsun yiyenlere..:))

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler Oyacım yorumu yeni gördüm kusura bakma canım

    YanıtlaSil

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner