MALZEMELERİ
1 KİLO PATLICAN
200 GR KIYMA
1 ADET BÜYÜK KIRMIZI BİBER
1 KİLO PATLICAN
200 GR KIYMA
1 ADET BÜYÜK KIRMIZI BİBER
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
YETERİ KADAR TUZ
4 DİŞ SARIMSAK
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
YETERİ KADAR TUZ
4 DİŞ SARIMSAK
1KASE YOĞURT
YAPILIŞI
PATLICANLARI KÖZLEYELİM DOĞRAMA TAHTASINDA UFAK DOĞRAYIP BİR EZİCİYLE EZELİM SERVİS TABAĞINA KOYALIM ÜZERİNE SARIMSAKLI YOĞURDU DÖKELİM KIYMAYI UFAK DOĞRADIĞIMIZ BİBERİ YAĞI TAVAYA KOYALIM KAVURALIM TUZUNU KARABİBERİNİ EKLEYELİM PATLICANLARIN ÜZERİNE DÖKELİM AFİYET OLSUN
YAPILIŞI
PATLICANLARI KÖZLEYELİM DOĞRAMA TAHTASINDA UFAK DOĞRAYIP BİR EZİCİYLE EZELİM SERVİS TABAĞINA KOYALIM ÜZERİNE SARIMSAKLI YOĞURDU DÖKELİM KIYMAYI UFAK DOĞRADIĞIMIZ BİBERİ YAĞI TAVAYA KOYALIM KAVURALIM TUZUNU KARABİBERİNİ EKLEYELİM PATLICANLARIN ÜZERİNE DÖKELİM AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder