1 ÇAY BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞ
2 PAKET VANİLYA
2 YUMURTANIN SARISI
3 TATLI KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİ
3 TATLI KAŞIĞI KAKAO
YARIM LİMONUN SUYU
5 SU BARDAĞI UN
ÜZERİ İÇİN DAMLA ÇİKULATA YUMURTABEYAZI
YAPILIŞI
MARGARİNİ ŞEKERİ SIVIYAĞI YUMURTA SARILARINI ŞEKER ERİYENE KADAR KARIŞTIR VANİLYA LİMONUN SUYUNU VE UNU İLAVE EDİN İYİCE YOĞURUN HAMURDAN PARÇALAR KOPARIN MERDANEYLE AÇIN KALP KALIBI VEYA BARDAKLA KESİN ÖNCE YUMURTA BEYAZINA SONRA DAMLA ÇİKULATAYA BATIRIN YAĞLI KAĞIT SERDİĞİNİZTEPSİYE DİZİN 170 DERECE ÖNCEDEN ISTILMIŞ FIRINDA 12 .15 DERECE ARASI PİŞİRİN AFİYET OLSUN
3 TATLI KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİ
3 TATLI KAŞIĞI KAKAO
YARIM LİMONUN SUYU
5 SU BARDAĞI UN
ÜZERİ İÇİN DAMLA ÇİKULATA YUMURTABEYAZI
YAPILIŞI
MARGARİNİ ŞEKERİ SIVIYAĞI YUMURTA SARILARINI ŞEKER ERİYENE KADAR KARIŞTIR VANİLYA LİMONUN SUYUNU VE UNU İLAVE EDİN İYİCE YOĞURUN HAMURDAN PARÇALAR KOPARIN MERDANEYLE AÇIN KALP KALIBI VEYA BARDAKLA KESİN ÖNCE YUMURTA BEYAZINA SONRA DAMLA ÇİKULATAYA BATIRIN YAĞLI KAĞIT SERDİĞİNİZTEPSİYE DİZİN 170 DERECE ÖNCEDEN ISTILMIŞ FIRINDA 12 .15 DERECE ARASI PİŞİRİN AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder