Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

KURU PASTA


MALZEMELERİ
3ÇAY FİNCANI UN
2 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
YARIM ÇAY BARDAĞI SÜT
1 KAHVE FİNCANI SIVIYAĞ
2 YEMEK KAŞIĞI DOLUSU MARGARİN
1 YEMEK KAŞIĞI TOZ ŞEKER
1 KABARTMA TOZU
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
2 YUMURTA BİRİNİN SARISI ÜSTÜNE SÜRMEK İÇİN
YAPILIŞI MARGARİNİ ERİTİYORUZ BİR KABIN İÇİNE TÜM MALZEMEYİ KOYALIM KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA BİR HAMUR ELDE EDELİM TEZGAHIN ÜZERİNDE AÇALIM KALIPLA KESELİM VEYA İSTEDİĞİMİZ ŞEKLİ VERELİM YUMURTA SARISINI SÜRELİM ÜZERİNE SUSAM ÇÖREK OTU SERPELİM ÖNCEDEN ISITILMIŞ 200 DERECE FIRINIMIZDA PİŞİRELİM AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner