URFA USULU KAŞIĞA BİNEN YEMEĞİ
MALZEMELERİ
1 SU BARDAĞI BÜTÜN HAŞLANMIŞ MERCİMEK
1 ÇAY BARDAĞI ERİŞTE
1 BÜYÜK KURU SOĞAN
1 YEMEK KAŞIĞI SADEYAĞ VEYA TEREYAĞI
YETERİ KADAR SU
TUZ
YAPILIŞI
YETERİ KADAR SU
TUZ
YAPILIŞI
1 TENCEREYE DOĞRADIĞIMIZ KURU SOĞANI YAĞIMIZI KOYALIM SOĞANLAR SOLANA KADAR KAVURALIM HAŞLANMIŞ MERCİMEĞİ ERİŞTEYİ İLAVE EDELİM KAYNAR SUYUMUZU KOYALIM TUZUMUZU EKLEYELİM PİŞİRELİM AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder