Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

DİYARBAKIR USULU KURABİYE


MALZEMELERİ
1BUÇUK SU BARDAĞI UN
100 GR MARGARIN ODA SICAKLIĞINDA
1 ADET YUMURTA
... ... YARIM SU BARDAĞINDAN 1 PARMAK FAZLA TOZ ŞEKER
YAPILIŞI
UNU YAĞI ŞEKERİ BİR KABIN İÇİNDE KARIŞTIRIP YOĞURALIM ELİMİZLE YUVARLAYARAK TEPSİYE DİZELİM 170 DERECE ISITILMIŞ FIRINDA ÜZERİ HAFİF KIZARINCA FIRINDAN ALALIM SOĞUYUNCA TEPSİDEN ALIP SERVİS YAPALIM AFİYET OLSUN NOT BU KURABİYEMİZ ÇOK ESKİ BİR TARİFTİR ÇOCUKLUĞUMUZDA BÜYÜK SİNİLERDE YAPILIRDI O ZAMAN DAHA LEZZETLİYDİ

MALZEMELERİ
1BUÇUK SU BARDAĞI UN
100 GR MARGARIN ODA SICAKLIĞINDA
1 ADET YUMURTA
... ... YARIM SU BARDAĞINDAN 1 PARMAK FAZLA TOZ ŞEKER
YAPILIŞI
UNU YAĞI ŞEKERİ BİR KABIN İÇİNDE KARIŞTIRIP YOĞURALIM ELİMİZLE YUVARLAYARAK TEPSİYE DİZELİM 170 DERECE ISITILMIŞ FIRINDA ÜZERİ HAFİF KIZARINCA FIRINDAN ALALIM SOĞUYUNCA TEPSİDEN ALIP SERVİS YAPALIM AFİYET OLSUN NOT BU KURABİYEMİZ ÇOK ESKİ BİR TARİFTİR ÇOCUKLUĞUMUZDA BÜYÜK SİNİLERDE YAPILIRDI O ZAMAN DAHA LEZZETLİYDİ




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner