DİYARBAKIR USULU İÇ PİLAV MALZEMELERİ
250 GRAM KUZU CİĞERİ
2 YEMEK KAŞIĞI KUŞ ÜZÜMÜ
1 ÇAY BARDAĞI BADEM
1BUÇUK SU BARDAĞI PİRİNÇ
1 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
KARABİBER TUZ VE İSTEDİĞİNİZ BAHARAT
DİYARBAKIR USUSLÜ İÇ PİLAV TARİFİ
2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞI TENCEREMİZE KOYALIM
CİĞERİ UFAK DOĞRAYALIM İYİCE YIKIYALIM TENCEREYE KOYALIM KAVURALIM
ÜZERİNE KUŞ ÜZÜMÜ BADEMLERİ İLAVE EDELİM KAVURALIM
DİĞER YANDAN PİLAVIMIZI TENCEREMİZE KOYALIM 1 YEMEK KAŞIĞI YAĞLA KAVURALIM
2.5 SU BARDAĞI SUYUMUZU EKLEYELİM KAYNADIKTAN SONRA KISIK ATEŞTE PİŞİRELİM
KAVURDĞUMUZ CİĞERLİ MALZEMEYİ KARIŞTIRALIM SERVİS YAPALIM
AFİYET OLSUN
250 GRAM KUZU CİĞERİ
2 YEMEK KAŞIĞI KUŞ ÜZÜMÜ
1 ÇAY BARDAĞI BADEM
1BUÇUK SU BARDAĞI PİRİNÇ
1 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
KARABİBER TUZ VE İSTEDİĞİNİZ BAHARAT
DİYARBAKIR USUSLÜ İÇ PİLAV TARİFİ
2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞI TENCEREMİZE KOYALIM
CİĞERİ UFAK DOĞRAYALIM İYİCE YIKIYALIM TENCEREYE KOYALIM KAVURALIM
ÜZERİNE KUŞ ÜZÜMÜ BADEMLERİ İLAVE EDELİM KAVURALIM
DİĞER YANDAN PİLAVIMIZI TENCEREMİZE KOYALIM 1 YEMEK KAŞIĞI YAĞLA KAVURALIM
2.5 SU BARDAĞI SUYUMUZU EKLEYELİM KAYNADIKTAN SONRA KISIK ATEŞTE PİŞİRELİM
KAVURDĞUMUZ CİĞERLİ MALZEMEYİ KARIŞTIRALIM SERVİS YAPALIM
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder