Üyelerimizden Uyar Uyaroğlu'na bu enfeeess tarifini bizimle paylaştığı için çok teşekkür ediyorum.Ellerine sağlık Uyar ablacığım...
MALZEMELER
-1 ÇAY FİNCANI KAVRULMUŞ ŞEHRİYE
-1 ÇAY FİNCANI BULGUR
-3 DİŞ SARMISAK
-1 TATLI KAŞIĞI REYHAN
-1 TATLI KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
-3 ORTA BOY DOMATES
-2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
-VARSA ET SUYU
-1 KÜÇÜK KURU SOĞAN
YAPILIŞI
-TENCEREYE YAĞIMIZI KOYUYORUZ UFAK DOĞRADIĞIMIZ SOĞANI KAVURUYORUZ
-DOĞRADIĞIMIZ DoMATESLERİ EKLİYORUZ BİRAZ PİŞİRİYORUZ
-SALÇAYI İLAVE EDİYORUZ ONUDA BİRAZ KAVURUYORUZ BULGURU ŞEHRİYEYİ EKLİYORUZ
-4 ÇAY FİNCANI SICAK SU İLAVE EDİYORUZ TUZUNU REYHANI EKLİYORUZ
-PİŞTİKTEN SONRA EZDİĞİMİZ SARMISAKLARI EKLİYORUZ
-10 DAKİKA DİNLENDİRİYORUZ SERVİS YAPIYORUZ
-AFİYET OLSUN [ET VEYA TAVUK SUYU VARSA AYNI ÖLÇÜDE SU YERİNE KOYABİLİRSİNİZ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder