Blog Sayfaları

9 Kasım 2012 Cuma

KAYISI REÇELİ


MALZEMELERİ

2 KİLO KAYISI
5 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 KÜÇÜK LİMONUN ÇEYREĞİ
YAPILIŞI
KAYISILARI YIKIYALIM İKİYE BÖLELİM ÜZERİNE ŞEKERİ DÖKELİM AKŞAMDAN SABAHA KADAR BEKLETELİM OCAĞA KOYALIM KAYNAMAYA BAŞLAYINCA KÖPÜĞÜNÜ ALALIM KIVAMINI BULANA KADAR KISIK ATEŞTE PİŞİRELİM SÖNDÜRMEYE YAKIN ÇEYERK LİMONU SIKALIM SOĞUMMAYA BIRAKALIM CAM KAVANOZA KOYALIM AFİYET OLSUN 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner