Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

MARMELATLI KURABİYE



MALZEMELERİ
250 GR ODA ISISINDA MARGARİN
3 YEMEK KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ
1 ADET YUMURTANIN SARISI
1 PAKET VANİLYA
1 PAKET KABARTMA TOZU
BULAMAK İÇİN
1 YUMURTANIN BEYAZI
3,5 SU BARDAĞI UN
YAPILIŞI
MARGARİNİ PUDRA ŞEKERİ VE YUMURTA SARISINI BİR KABIN İÇİNDE ÇIRPALIM AYRI BİR KAPTA UN VANİLYA VE KABARTMA TOZUNU KARIŞTIRALIM BU KARIŞIMI MARGARİNLİ HARCIMIZA KATALIM BÜTÜN MALZEMEYİ YOĞURALIM CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARIP YUVARLAK ŞEKİL VERELİM VE ORTASINI PARMAKLA BASTIRALIM HAZIRLANAN KURABİYELERİ ÖNCE YUMURTA AKINA SONRA HİNDİSTAN CEVİZİNE BULAYALIM YAĞLANMIŞ FIRINIMIZDA 175 DERECE DE 20 DAKİKA KADAR PİŞİRELİM SOĞUDUKTAN SONRA ORTALARINA İSTEDİĞİMİZ MARMELATLARI KOYALIM SERVİS YAPALIM AFİYET OLSUN

2 yorum:

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner