Blog Sayfaları

8 Kasım 2012 Perşembe

TAVUK GÖKSÜ DOLMASI


MALZEMELERİ

1 ADET TAVUK GÖKSÜ
1 ÇAY BARDAĞINDAN 1PARMAK EKSİK PİRİNÇ
1 AVUÇ FISTIK 
1 AVUÇ KUŞÜZÜMÜ
YETERİ KADAR
TARÇIN
KARABİBER
NANE
TUZ
KIZARTMAK İÇİN
2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ
PİŞİRMEK İÇİN 1 SU BARDAĞI SU
YAPILIŞI
TAVUK GÖKSÜNÜ BIÇAK YARDIMIYLA İNCELTEREK AÇALIM HAVAN ELİ VEYA BİR DÖVÜCÜYLE VURARAK YUMUŞATALIM BİRTAVADA FISTIĞI KUŞÜZÜMÜNÜ 1 YEMEK KAŞIĞI YAĞLA KAVURALIM YIKADIĞIMIZ PİRİNCİ İLAVE EDELİM KAVURALIM 1 KHVE FİNCANI SU KOYALIM PİRİNCİ ARIM PİŞİRELİM BAHARATLARI EKLEYELİM TAVUK GÖSÜNÜN İÇİNE KOYALIM KÜRDANLARLA TUTTURALIM TAVAYA İKİ YEMEK KAŞIĞI YAĞ KOYALIM TAVUK DOLMAMIZI İKİ TRAFLI KIZARTALIM TENCEREYE KOYALIM SUYUNU İLAVE EDİP SUYUNU ÇEKENE KADAR PİŞİRELİM DİLİMLEYEREK SERVİS YPALIM AFİYET OLSUN






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner