Blog Sayfaları

19 Ekim 2013 Cumartesi

Tavuklu Kabak Karnıyarık

TAVUKLU KABAK KARNIYARIK
MALZEMELERİ
5 ADET İRİCE KABAK
2 ADET ORTA BOY KURU SOĞAN
1 ADET TAVUK GÖKSÜ...
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
ARZUYA GÖRE PULBİBER
1KAHVE FİNCANI SIVIYAĞ
KABAKLARI HAŞLAMAK İÇİN
1 LİTRE KADAR SU
YAPILIŞI
KABAKLARIMIZI UZUNLAMASINA İKİYE AYIRALIM KAYNAYAN SUYUMUZA ATALIM 5 DAKİKA KADAR KAYNATALIM TEPSİMİZE HAŞLANAN KABAKLARIMIZI ALALIM 1 KAŞIK YARDIMIYLA KABAKLARIN İÇİNİ OYALIMTAVUK ETİMİZİ KUŞBAŞINDAN UFAK DOĞRAYALIM 1 ÇAY BARDAĞI SUYLA HAŞLAYALIM SUYUNU ÇEKTİRELİM 1 FİNCAN YAĞIMIZI İLAVE EDELİM SOĞANLARIMIZI AY ŞEKLİNDE DOĞRAYALIM ÜZERİNE EKLEYELİM SOĞANI ETİ BERABER KAVURALIM TUZUNU KARABİBERİNİ PULBİBERİNİ EKLEYELİM 1 KASEDE 1 TATLI KAŞIĞI DOMATES SALÇASINI 1 SU BARDAĞI SUYLA KARIŞTIRALIM ÜZERİNE DÖKELİM 200 DERECE FIRINIMIZDA PİŞİRELİM AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner