sevgili okuyucu bugün bulgur pilavı yaptım yanına bu güzel kabak yemeğimi yaptım çok güzel oldu kesinlikle denemenizi istiyorum işte tarifim
malzemelerimiz
250 gr orta yağlı kıyma
5 adet orta büyüklükte kabak
1 adet ufak kuru soğan
1 çay bardağı sıvıyağ
yeteri kadar tuz
1 çay kaşığı karabiber
üzeri için dereotu
yapılışı
kıymamızı ve doğradığımız kuru soğanımızı tenceremize koyalım yağımızı ilave edip kavuralım üzerine uzunlamasına doğradığımız kabaklarımızı koyalım 2 su bardağı suyumuzu ve tuzumuzu koyup suyunu çekene kadar pişirelim pişen yemeğimize karabiber dökelim dereotunu serpelim yemeğimiz hazır afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder