Blog Sayfaları

23 Şubat 2016 Salı

Antakya porsiyonluk kağıt kebabı




1 kg dana kıyma
3 adet kırmızı biber
15 adet yeşil biber
2 adet kuru soğan
3 adet domates
1 bağ maydanoz
4 diş sarımsak
2 yemek kaşığı biber salçası
Karabiber
Tuz
Üzeri İçin;
Domates
Biber
Kıyma ve salça dışında ki bütün malzemeleri rondodan geçirin. Sonrasında onları bir kaba alıp üzerine kıymayı, salçayı,karabiber ve tuzu da ekleyip hepsini birlikte yoğurun. Yağlı kağıtları keserek kare hale getirin. Üzerine yaptığınız kebaptan parçalar koparıp koyarak yuvarlak büyük köfteler haline getirin. Yağlı kağıtlarla birlikte tepsiye dizip 200 derecede fırına vererek pişirin. Pişmeye yakın üzerine domates ve biber ekleyin.not ben ölçünün yarısını kullandım afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner