Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

Milföylü tavuk



 Bu akşam hoş güzel bir tarif yüklemek istedim bloğuma ve tarifi yazmaya başlıyorum bunu çok pratik analtmak istiyorum malzemelerimiz istediğimiz kadar tavuk but her but için bir kare milföy hamur yapılışı tavuk butlarımızı haşlayalım milföy karelerimizi tezgaha koyalım biraz yumuşamasını bekleyelim 1santim eninde şeritler halinde keselim budun her tarafına dolayalım tepsimize yağlı kağıt serelim butları tepsiye dizelim 180derece ısıtılmış fırınımızda kızarana kadar pişirelim fırından çıkardığımız butların kemik kısmına folyo saralım servis yapalım afiyet olsun




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner