malzemelerimiz
1 su bardağı kuskus
haşlamak için
1 litre su
garnitür için
1 adet patatesanoz
1 adet havuç
1 çay bardağı bezelye
2 adet kornişon
1 adet limon
yarım demet maydanoz
yeteri kadar tuz
1 çay bardağından ir parmak eksik zeytinyağı
yapılışı
garnitür malzememizi zar büyüklüğünde doğrayalım 1 tencereye kornişon hariç bezelye patates havucumuzu koyalım üzerine 3 bardak kadar su koyup yumuşayana kadar pişirelim soğumaya bırakalım kuskusumuzu haşlayalım süzgeçte süzelim ılınmasını bekleyelim 1 geniş kabın içinde hepsini birbirine karıştıralım servis tabağımıza koyalım afiyet olsun
Ellerinize sağlık.Çok renkli iştah açıcı görünüyor.
YanıtlaSilÇok teşekkür ediyorum Ayfer hanım sizin tariflerinizde çok güzel inanın sayfanızdan ayrılamıyordum
SilTeşekkür ederim :) Aynen bende bayılıyorum sizin tariflerinize :) Emeğinize sağlık her tarif birbirinden güzel :)
SilTeşekkürler Ayfer hanımcım
YanıtlaSil