Blog Sayfaları

23 Ekim 2013 Çarşamba

Gün kurusu hoşafı


 MALZEMELERİ
200 GR GÜN KURUSU KAYISI
VEYA NORMAL KAYISI
2 ADET YEŞİL ELMA...
1 SU BARDAĞI KURU ÇEKİRDEKSİZ ÜZÜM
3 LİTRE SU
2 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
YAPILIŞI
ELMALARIMIZI SOYALIM İRİ KÜP DOĞRAYALIM
KAYISILARI İKİYE ÜÇE BÖLELİM BİR TENCEREYE KAYISIYI ÜZÜMÜ ELMAYI ŞEKERİ VE SUYUNU KOYUP MALZEMELER YUMUŞAYANA KADAR PİŞİRELİM HOŞAF BOL SULU OLMALI SUYU AZ GELİRSE SERVİS YAPARKEN SOĞUK SU İLAVE EDEBİLİRSİNİZ AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner