1 su bardağı nişasta
5 su bardağı su
şerbeti için
4 su bardağı soğuk su
1 su bardağı toz şeker
1 çimdik lohusa şekeri tozu veya gıda boyası
1 kase kırık buz
yapılışı
tenceremize nişastamızı 5 su bardağı suyumuzu nişastamızı eritelim ateşe koyalım sürekli karıştırarak katılaşana kadar pişirelim 1 orta boy tepsimizi su ile ıslatalım tepsimize dökelim üzerine 1 örtü veya kapak koyalım palızamız çatlamasın diye buzdolabına koyup soğutalım şerbetini hazırlayalım 4 su bardağı soğuk suyumuzu lohusa şekeri tozunu 1 su bardağı toz şekerimizi koyup karıştıralım buzdolabında soğuyan palızamızı dilimleyelim üzerine şerbetimizi koyalım kırdığımız buz parçalarını koyup servis yapalım afiyet olsun
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilBu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSil