14 Nisan 2014 Pazartesi
Sade pirzola
Sevgili okuyucu bugün Diyarbakır usulu pirzola yaptım Türkiyenin her yerinde pirzola yapılır ama inanın bizde ki bir başkadır nasıl mı başkadır işte tarifim
1 kilo pirzolalık kuzu eti
2 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 kahve fincanı sıvıyağ veya 1 çorba kaşığı tereyağı
yapılışı
pirzolamızı pulbiber kekik ve tuzumuzu koyup iyice karıştıralım teflon tavamıza dizelim üzerine yağını koyup 2 taraflı yakmadan kızartalım yemeğimiz hazır afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Afiyet şifa olsun ablacım
YanıtlaSilSevgiler
Cafeportakal Bahar Özçelik Erdoğan canım çok teşekkürler sevgiler
YanıtlaSil