MALZEMELERİ
3 ADET PATLICAN
6 ADET DOMATES
5 DİŞ SARIMSAK
KIZARTMAK İÇİN
SIVIYAĞ
YAPILIŞI
PATLICANLARI UZUNLAMASINA KESİYORUZ
KIZGIN YAĞDA KIZARTIYORUZ
SERVİS KABIMIZA ALIYORUZ
DOMATESLERİN KABUKLARINI SOYUP RENDELİYORUZ
SARIMSAKLARI İNCE DOĞRUYORUZ 2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ KOYUP PİŞİRİYORUZ PİŞEN DOMATES SOSUMUZU PATLICANLARIN ÜZERİNE DÖKÜYORUZ
SIVIYAĞ
YAPILIŞI
PATLICANLARI UZUNLAMASINA KESİYORUZ
KIZGIN YAĞDA KIZARTIYORUZ
SERVİS KABIMIZA ALIYORUZ
DOMATESLERİN KABUKLARINI SOYUP RENDELİYORUZ
SARIMSAKLARI İNCE DOĞRUYORUZ 2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ KOYUP PİŞİRİYORUZ PİŞEN DOMATES SOSUMUZU PATLICANLARIN ÜZERİNE DÖKÜYORUZ
AFİYET OLSUN SEVGİLİ DAMLAYA TEŞEKÜRLER
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder