etli firik pilavı
malzemeleri
2 su bardağı firik
500 gr kemikli et
2 çorba kaşığı tereyağı
yeteri kadar tuz
yapılışı
eti tencereye koyuyoruz ben düdüklüde pişiriyorum tuz koymadan pişen eti başka bir tencereye alıp üzerine tuzunu 1 çorba kaşık tereyağını koyup ...kızartıyoruz kızarttığımız eti bir tabağa alıyoruz tencerede kalan yağın içine yıkadığımız firiği koyuyoruz üzerine 5 su bardağı et suyunu tuzu az ise biraz tuz koyup pişiriyoruz 1 kaşık yağı kızdırıp pişmiş firiğin üzerine gezdiriyoruz servis kabına alıp üzerine etini koyup servis yapıyoruz afiyet
malzemeleri
2 su bardağı firik
500 gr kemikli et
2 çorba kaşığı tereyağı
yeteri kadar tuz
yapılışı
eti tencereye koyuyoruz ben düdüklüde pişiriyorum tuz koymadan pişen eti başka bir tencereye alıp üzerine tuzunu 1 çorba kaşık tereyağını koyup ...kızartıyoruz kızarttığımız eti bir tabağa alıyoruz tencerede kalan yağın içine yıkadığımız firiği koyuyoruz üzerine 5 su bardağı et suyunu tuzu az ise biraz tuz koyup pişiriyoruz 1 kaşık yağı kızdırıp pişmiş firiğin üzerine gezdiriyoruz servis kabına alıp üzerine etini koyup servis yapıyoruz afiyet
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder