MALZEMELERİ
500 GR TUZSUZ PEYNİR
1 SU BARDAĞI UN
1 SU BARDAĞI PİRİNÇ UNU
25O GR MARGARİN
1 PAKET KABARTMA TOZU
4 YUMURTA
ŞERBETİ İÇİN
1 KİLO GR ŞEKER
6 SU BARDAĞI SU
ÇEYREK LİMON
YAPILIŞI
Önce şerbetini kaynatıyoruz soğumaya b...ırakıyoruz tatlımızın bütün malzemelerini bir kabın içinde karıştırıp yoğuruyoruz yumurta büyüklüğünde bezeler yapıyoruz yassı yuvarlıyoruz fırın tepsisine diziyoruz 170 derece önceden ısıtılmış fırında üzeri hafif pembe oldumu fırından alıyoruz soğuyan şerbeti sıcak tatlımızın üzerine döküyoruz şerbetini çektikten sonra servis yapıyoruz AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder