Blog Sayfaları

23 Ağustos 2015 Pazar

Adıyaman köftesi






BİSMİLLAH diyerek başlayalım inşaALLAH işte tarifimiz
400 gr orta yağlı kıyma
1 adet kuru soğan
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı isot veya pulbiber
yeteri kadar tuz
4 adet patlıcan
yapılışı
öncelikle patlıcanlarımızı közleyelim patlıcanın baş kısmını koparmayalım kıyma harcımızı bir tepside iyice karıştıralım 4 eşit parçaya ayıralım 1 streç veya buzdolabı poşetinin üzerinde elimizle kıyma harcımızı açalım 1 adet patlıcanımızı üzerine koyup poşeti rulo olacak şekilde yuvarlayıp tüm patlıcanları bu şekilde yapalım tepsimize dizelim 180 derece de ısıttığımız fırınımızda pişirelim afiyetle yiyelim yapmanızı tavsiye ediyorum çok çok güzel bir kebap çeşididir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner