Blog Sayfaları

17 Şubat 2016 Çarşamba

Ispanaklı dolama börek



Bismillah her hayrın başıdır diyoruz Allaha sığınıp tarifimize başlıyoruz işte tarifimiz
malzemelerimiz
18 adet hazır baklavalık yufka
300 gr ıspanağın yaprak kısmı
250 gr beyaz peynir
1 su  bardağı sıvıyağ
yapılışı
her bir dolama için 2 adet baklavalık yufkamızı yağlayalım fırçamızla üzerine yeteri kadar ıspanağımızı ve peynirimizi koyalım rulo şeklinde saralım tüm yufkaları bu şekilde yapalım tepsimize dizelim üzerine yine fırçayla yağımızdan sürelim 200 derece önceden ısıttığımız fırınımızda pişirelim ılındıktan sonra dilimleyip servis yapalım afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner