Blog Sayfaları

9 Kasım 2012 Cuma

VİŞNE REÇELİ



MALZEMELERİ
3 KİLO VİŞNE
8 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER

YAPILIŞI
VİŞNELERİMİZİN SAPLARINI AYIKLAYALIM İYİCE YIKIYALIM İKİ PARMAĞIMIZI BASTIRARAK ÇEKİRDEKLERİNİ ÇIKARALIM ÜZERİNE TOZ ŞEKERİ DÖKELİM GECEDEN SABAHA KADAR BEKLETELİM ATEŞE KOYALIM KAYNAMAYA BIRAKALIM ÜZERİNDE OLUŞAN KÖPÜKLERİ ALALIM KIVAMINI BULANA KADAR KAYNATALIM KIVAMINI ANLAMAK İÇİN YA BİR KAŞIK YA KÜRDAN BATIRALIM EĞER YAPIŞIYORSA OLMUŞ DEMEKTİR SICAK OLARAK KAVANOZUMUZA KOYALIM ESKİDEN EN AZ 3 GÜN GÜNEŞTE BIRAKIRLARDI BOZULMAMASI İÇİN ÇÜNKÜ ÇOK YAPILIRDI BUZDOLAPLARINA SIĞMAZDI ŞİMDİ İMKANLAR FARKLI KESİNLİKLE BUZDOLABINDA BOZULMUYOR AFİYET OLSUN




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner