URFA KATMERİ
1 KİLO BAKLAVALIK YUFKA
1 KİLO TUZSUZ PEYNİR
500 GR SADEYAP VEYA TEREYAĞI
ŞERBETİ İÇİN
3 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
2 BUÇUK SU BARDAĞI SU
YAPILIŞI
1 KİLO BAKLAVALIK YUFKA
1 KİLO TUZSUZ PEYNİR
500 GR SADEYAP VEYA TEREYAĞI
ŞERBETİ İÇİN
3 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
2 BUÇUK SU BARDAĞI SU
YAPILIŞI
YUFKANIN YARISI TEPSİYE SERİLİR İKİ KATTA BİR YAĞLANIR PEYNİR DİLİMLENİR VEYA UFALANIR ÜZERİNE TEKRAR KALAN YUFKALAR İKİ KATTA BİR YAĞLANIR 1 BIÇAKLA İSTEDİĞİMİZ ŞEKİLDE KESERİZ KALAN YAĞI ÜZERİNE DÖKÜP 200 DERECE ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA PİŞİRİLİR ŞERBET KAYNATILIR SÖNDÜRMEYE YAKIN ÇEYREK LİMON SIKILIR KATMER 10 DAKİKA BEKLETİLİR ÜZERİNE SICAK ŞERBET DÖKÜLÜR AFİYET OLSUN
ellerine sağğlık ablacımm..
YanıtlaSilharika görünüyor..
muhabetle
birtutamkekik Ayşegül Atılgan canımsın çok teşekkürler sevgiler
Silcanım ellerine sağlık....nasıl güzel görünüyor...sevgıler
YanıtlaSilpınar arkadaşım çok sağol sevgilerimle
Sil