CEVİZLİ İNCİR TATLISI
MALZEMELERİ
17 ADET İNCİR
1 ÇAY FİNCANI SÜT
1 ÇAY FİNCANITOZ ŞEKER...
50 GR TEREYAĞI
İÇ HARCI İÇİN CEVİZ
ÜZERİ İÇİN KREMŞANTİ
YAPILIŞI
İNCİRLERİMİZİN ÜZERİNE GECEDEN SICAK SU KOYALIM YUMUŞAYAN İNCİRLERİMİZİN İÇİNE YARIMŞAR CEVİZİ BÜTÜN OLARAK KOYALIM KÜÇÜK BİR TEPSİYE DİZELİM ÜZERİNE TOZ ŞEKERİ SERPELİM SÜTÜ İLAVE EDİP 180 DERECE ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA SÜTÜ ÇEKENE KADAR PİŞİRELİM SERVİS TABAĞIMIZA ALALIM 1POŞET KREMŞANTİYİ 1 SU BARDAĞI SU İLE ÇIRPALIM İNCİRLERİN ÜZERİNE KOYALIM EVİMİZDE FISTIK VARSA ÜSTÜNE SERPELİM AFİYET OLSUN
MALZEMELERİ
17 ADET İNCİR
1 ÇAY FİNCANI SÜT
1 ÇAY FİNCANITOZ ŞEKER...
50 GR TEREYAĞI
İÇ HARCI İÇİN CEVİZ
ÜZERİ İÇİN KREMŞANTİ
YAPILIŞI
İNCİRLERİMİZİN ÜZERİNE GECEDEN SICAK SU KOYALIM YUMUŞAYAN İNCİRLERİMİZİN İÇİNE YARIMŞAR CEVİZİ BÜTÜN OLARAK KOYALIM KÜÇÜK BİR TEPSİYE DİZELİM ÜZERİNE TOZ ŞEKERİ SERPELİM SÜTÜ İLAVE EDİP 180 DERECE ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA SÜTÜ ÇEKENE KADAR PİŞİRELİM SERVİS TABAĞIMIZA ALALIM 1POŞET KREMŞANTİYİ 1 SU BARDAĞI SU İLE ÇIRPALIM İNCİRLERİN ÜZERİNE KOYALIM EVİMİZDE FISTIK VARSA ÜSTÜNE SERPELİM AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder