Blog Sayfaları

18 Mayıs 2014 Pazar

Urfa bakla aşı


 YOĞURTLU SARMISAKLI BAKLA YEMEĞİ [ URFA TABİRİYLE BAKLA AŞI 
500GR KUŞBAŞI ET
 500GR TAZE BAKLA
 500 GR TAZE SARMISAK
 5 DİŞ KURU SARMISAK
 2 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
 1 KASE YOĞURT
 1 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
 YAPILIŞ
 Etimizi 1 kaşık yağımızla birlikte kızartıyoruz salçayı ilave ediyoruz biraz daha kavurup üzerine su ekleyip pişiriyoruz pişen etimizin üzerine doğradğımız baklayı taze sarmısağı ilave edip tekrar kaynatıyoruz baklave sarmısaklarda piştikten sonra yemeğimizi tabağa koyuyoruz üzerine hazırladığımız sarmısaklı yoğurdumuzu gezdirip servis yapıyoruz ben düdüklüde pişiriyorum AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner