Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

KIYMALI PATLICAN



400 GR YAĞLI KIYMA ET
6 ADET PATLICAN
10 ADET BİBER 
TUZ 
YAPILIŞI
PATLICANLARI PAZARDAN ALIYORUZ BUZDOLABINA KOYMUYORUZ Kİ YUMUŞAK KALSIN BIÇAKLA PATLICANLARI DİBİNE İNMEDEN ORTASINI YARIYORUZ KIYMAYA YETERİ KADAR TUZ KOYUP PATLICANLARIN İÇİNE KIYMAYI KOYUYORUZ TEPSİYE DİZİYORUZ YAĞLI ET KULLANIYORSAK PİŞMESİ İÇN YAĞ KOYMAYALIM FIRINDA PİŞİRİYORUZ BİBERLERİ KÖZLÜYORUZ KEBAP GİBİ SERVİS YAPALIM AFİYET OLSUN





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner