- 500 GR CİĞER
- 1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
- 2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ
- İSOT
- KARABİBER
- KEKİK
- GARNİTÜR İÇİN KURU SOĞAN MAYDANOZ VEYA İSTEDİ
Ciğer Kavurması Yapılışı
- CİĞERİ KUŞBAŞINDAN BİRAZ UFAK DOĞRUYORUZ.
- TENCEREMİZE KOYUYORUZ YAĞINI İLAVE EDİYORUZ.
- KAPAĞINI KAPATIP KISIK ATEŞTE PİŞİRMEYE BIRAKIYORUZ.
- SU KOYMUYORUZ PİŞEN CİĞERİ ATEŞTEN ALIYORUZ.
- TUZUNU KARABİBERİNİ İSOTU VE KEKİK EKLİYORUZ.
- GARNİTÜR EŞLİĞİNDE SERVİS YAPIYORUZ.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder