Blog Sayfaları

28 Mayıs 2014 Çarşamba

Ciğer kavurması


  • 500 GR CİĞER
  • 1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
  • 2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ
  • İSOT
  • KARABİBER
  • KEKİK
  • GARNİTÜR İÇİN KURU SOĞAN MAYDANOZ VEYA İSTEDİ
Ciğer Kavurması Yapılışı
  • CİĞERİ KUŞBAŞINDAN BİRAZ UFAK DOĞRUYORUZ.
  • TENCEREMİZE KOYUYORUZ YAĞINI İLAVE EDİYORUZ.
  • KAPAĞINI KAPATIP KISIK ATEŞTE PİŞİRMEYE BIRAKIYORUZ.
  • SU KOYMUYORUZ PİŞEN CİĞERİ ATEŞTEN ALIYORUZ.
  • TUZUNU KARABİBERİNİ İSOTU VE KEKİK EKLİYORUZ.
  • GARNİTÜR EŞLİĞİNDE SERVİS YAPIYORUZ.
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner