Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

peynirli buzluk böreği



MALZEMELER 1kilo yufka 200 gr kadar peynir 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı su YAPILIŞI suyu sütü sıvıyağı bir kaba döküp karıştırıyoruz bir yufkamızı tezgaha serip her tarafına harcımızı bolca sürüyoruz pıçakla dörde bölüyoruz ufaladığımız peynirden yeteri kadar koyup dört parmak kalınlığında sarıyoruz tüm yufkaları bu şekil sarıyoruz sardığımız yufkaları buzdolabında bekletiyoruz eğer hemen yapmak istiyorsak en az bir gece buzdolabında beklemeli tepsimize yağlı kağıt serip 200 derece önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişiriyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner