Blog Sayfaları

8 Kasım 2012 Perşembe

Ali nazik


MALZEMELERİ
1 KİLO PATLICAN
200 GR KIYMA
1 ADET BÜYÜK KIRMIZI BİBER
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
YETERİ KADAR TUZ
4 DİŞ SARIMSAK

1KASE YOĞURT
YAPILIŞI
PATLICANLARI KÖZLEYELİM DOĞRAMA TAHTASINDA UFAK DOĞRAYIP BİR EZİCİYLE EZELİM SERVİS TABAĞINA KOYALIM  ÜZERİNE SARIMSAKLI YOĞURDU DÖKELİM KIYMAYI UFAK DOĞRADIĞIMIZ BİBERİ YAĞI TAVAYA KOYALIM KAVURALIM TUZUNU KARABİBERİNİ EKLEYELİM PATLICANLARIN ÜZERİNE DÖKELİM AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner