Blog Sayfaları

8 Kasım 2012 Perşembe

Diyarbakır usulu içli pilav


DİYARBAKIR USULU İÇ PİLAV MALZEMELERİ 
250 GRAM KUZU CİĞERİ 
2 YEMEK KAŞIĞI KUŞ ÜZÜMÜ 
1 ÇAY BARDAĞI BADEM 
1BUÇUK SU BARDAĞI PİRİNÇ
 1 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN 
2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ 
KARABİBER TUZ VE İSTEDİĞİNİZ BAHARAT 

DİYARBAKIR USUSLÜ İÇ PİLAV TARİFİ
2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞI TENCEREMİZE KOYALIM
 CİĞERİ UFAK DOĞRAYALIM İYİCE YIKIYALIM TENCEREYE KOYALIM KAVURALIM 
ÜZERİNE KUŞ ÜZÜMÜ BADEMLERİ İLAVE EDELİM KAVURALIM 
DİĞER YANDAN PİLAVIMIZI TENCEREMİZE KOYALIM 1 YEMEK KAŞIĞI YAĞLA KAVURALIM 
2.5 SU BARDAĞI SUYUMUZU EKLEYELİM KAYNADIKTAN SONRA KISIK ATEŞTE PİŞİRELİM 
KAVURDĞUMUZ CİĞERLİ MALZEMEYİ KARIŞTIRALIM SERVİS YAPALIM 
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner