Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

KÖFTELİ İSKENDER


MALZEMELERİ
KÖFTE İÇİN
500 GR YAĞSIZ KIYMA
1ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
1 ÇAY KAŞIĞI KİMYON
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
ÜZERİ İÇİN
1 KASE YOĞURT
4 DİŞ SARIMSAK
TABANI İÇİN 1 ADET PİDE
PİDYİ ISLATMAK İÇİN 2 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
ÜZERİNİN SOSU İÇİN 1 TATLI KAŞIĞI TEREYAĞI
1 TATLI KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 SU BARDAĞI SU
YAPILIŞI
PİDEMİZİ ORTADAN İKİYEYE BÖLELİM TEFLON TAVADA İKİ TARAFLI YAĞSIZ KIZARTARAK KURUTALIM BIÇAKLA UFAK LOKMALAR HALİNDE KESELİM SERVİS TABAĞIMIZA KOYALIM ÜZERİNE 2 YEMEK KAŞIĞI YAĞIMIZI KIZDIRIP GEZDİRELİM SALÇAMIZI YAĞIMIZI BİR TAVADA BİRAZ KAVURALIM ÜZERİNE 1 SU BARDAĞI SUYUMUZU KOYALIM SOSUMUZUN YARISINI PİDELERİN ÜZERİNE GEZDİRELİM KÖFTE MALZEMESİNİ BİR KABIN İÇİNDE KARIŞTIRIP YOĞURALIM UZUN RULO ŞEKLİ VERELİM KIZGIN YAĞDA KIZARTALIM VEREV ŞEKİLDE DİLİMLEYELİM PİDEMİZİN ÜZERİNE KOYALIM SARIMSAKLI YOĞURDUMUZU ÜZERİNE GEZDİRELİM KALAN SOSUMUZU ÜSTÜNE DÖKELİM AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner