Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

LİNZER KURABİYE


MALZEMELERİ
250 GR MARGARİN
1 ADET LİMONUN KABUĞU RENDELENMİŞ
1,5 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
1 PAKET VANİLYA
1 ADET YUMURTA
3,5 SU BARDAĞI UN
YAPILIŞI
MARGARİNİ ELİMİZLE VEYA ÇIRPICIYLA KREM HALİNE GETİRELİM TÜM MALZEMEYİ İLAVE EDELİM ELE YAPIŞMAYAN BİR HAMUR YAPALIM HAMURU BUZDOLABI POŞETİ VEYA STREÇLE SARIP 30 DAKİKA BUZDOLABINDA BEKLETELİM HAMURU MERDANE İLE AÇALIM İSTEDİĞİMİZKALIPLA YARIM SANTİM KALINLIĞINDA KESELİM TEPSİYE DİZELİM 180 DERECE ISITILMIŞ FIRINDA 20 DAKİKA PİŞİRELİM AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner