malzemelerimiz
1küçük karnıbahar
2 su bardağı süt
1 türk kahvesi fincanı sıvıyağ
2çorba kaşığı un
1 çay kaşığı karabiber
yeteri kadar tuz
üzeri için
100 gr kaşar peyniri
üstüne serpmek için
1 çay kaşığı pulbiber
yapılışı
karnıbaharlarımızı 5 dakika kadar haşlayalım birbirinden ufak parçalar halinde ayıralım küçük boy yuvarlak borcam tepsimize koyalım üzerine karabiber serpelim 1 tencereye unumuzu sütümüzü sıvıyağ ve tuzumuzu koyalım karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim karnıbaharlarımızın üzerine dökelim rendelediğimiz kaşarı üzerine serpelim pulbiberi serpelim önceden 185 dereceye getirdiğimiz fırınımızda üzeri kızarıncaya kadar pişirelim afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder