Blog Sayfaları

29 Aralık 2012 Cumartesi

Urfa usulu taze fasulye

malzemeleri
500 gr taze fasulye
300 gr kuşbaşı et
3 adet domates
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı margarin
tuz karabiber
1 adet kuru soğan
yapılışı
kuşbaşı etimizi tenceremize koyalım yağımızı ilave edip kavuralım ufak doğradığımız soğanı ekleyelim pembeleşene kadar kavuralım domatesleri ufak doğrayıp ilave edip solduralım salçayı ekleyelim biraz kavurup aykladığımız fasulyeyi ilave edelim yeteri kadar su koyup pişirelim piştikten sonra karabiber ve tuzunu tuzunu koyalım servis yaplım afiyet olsun pişen fasulyemizi 10 dakika kadar fırınlarsak çok daha lezzetli olur


3 yorum:

  1. Arşın Fasulyesini diğerine tercih ederim. Ellerine sağlık canım.. Bende böyle pişiriyorum.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum canım evet genelde herkes böyle pişiriyor seninde ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Bende yaptım bakalım nasıl olacak

    YanıtlaSil

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner