Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

Kürt lokma tatlısı



LOKMA TATLISI
 MALZEMELERİ
 2 ADET YUMURTA
 1 KAHVE FİNCANI YOĞURT
 1 FİSKE TUZ
 1 ÇAY KAŞIĞI KARBONAT
 1 KAŞIK LİMON SUYU
 1 LİMONUN RENDESİ
 ALDIĞI KADAR UN
 ŞERBETİ İÇİN
 2BUÇUK SU BADAĞI TOZ ŞEKER
 2 SU BARDAĞI SU
 ÇEYREK LİMONUN ...SUYU
 ŞERBETİMİZİ KAYNATALIM SÖNDÜRMEYE YAKIN ÇEYREK LİMONU SIKALIM BİR KENARA BIRAKALIM HAMURUN MALZEMELERİNİ UNU KATMADAN ÖNCE İYİCE KARIŞTIRALIM AZAR AZAR UN İLAVE EDELİM HAMURUN KIVAMI KATI KREP HAMURU GİBİ OLACAK 1 SAAT KADAR HAMURU DİNLENDİRİN BOL KIZGIN YAĞDA 1 TATLI KAŞIĞI ELİ HAMURDAN ALIP KIZARTIN KIZARAN LOKMALARI SOĞUMUŞ OLAN ŞERBETE ATIN ŞERBETİN İÇİNDE BEKLETMEDEN ÇIKARIN SERVİS KABINA KOYUN 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner