Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

Bezelyeli havuçlu patates


malzemeleri
2 yemek kaşığı kıyma
2 adet ortaboy patates
1 adet havuç
1 çay bardağı bezelye
2 adet sivri biber
1 adet domates
1 adet ufak kuru soğan
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı margarin veya tereyağı
1çay kaşığı karabiber
yeteri kadar tuz
1buçuk su bardağı su
yapılışı
tenceremize kıymayı ufak doğradığımız soğanı ve yağı koyup kavuralım
kavrulan kıymaya salçayı ilave edelim biraz daha kavuralım patatesleri istediğimiz büyüklükte doğrayıp ekleyelim 5 dakika daha kavuralım bezelyeyi ufak doğradığımız havucu domatesi biberleri ilave edelim
üzerine suyunu tuz ve karabiberi ekleyip pişirelim afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner