ETLİ TAZE FASULYE
MALZEMELERİ300 GR KUŞBAŞI ET
500 GR TAZE FASULYE
6 ADET DOMATES
... 10 DİŞ SARIMSAK
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
YETERİ KADAR TUZ
20 ADET YEŞİL ERİK
1 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
2 SU BARDAĞI SU
1 ADET KURU SOĞAN
YAPILIŞI
1 TENCEREYE ETİ YAĞI KOYALIM KAVURALIM SALÇAYI KOYALIM BİRAZ DAHA KAVURALIM BAŞKA BİR TENCEREYE DOĞARDIĞIMIZ SOĞANI YAYALIM SARIMSAKLARI KOYALIM ÜZERİNE ERİKLERİKOYALIM DOMATES DİLİMLERİNİ KOYALIM FASULYENİN YARISINI DOĞRAMADAN BÜTÜN OLARAK YUVARLAK ŞEKİLDE DİZELİM ÜZERİNE KAVURDUĞUMUZ ETİ YAYALIM KALAN FASULYENİN YARISINI DOĞRAYALIM ÜZERİNE KOYALIM TUZU KARABİBERİ EKLEYELİM 2 BARDAK SUYUNU KOYUP KISIK ATEŞTE PİŞİRELİM PİŞEN YEMEĞİMİZİN ÜZERİNE TENCERE BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR TABAK KOYUP TERS ÇEVİRELİM YEMEĞİMİZ HAZIR AFİYET OLSUN
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
YETERİ KADAR TUZ
20 ADET YEŞİL ERİK
1 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
2 SU BARDAĞI SU
1 ADET KURU SOĞAN
YAPILIŞI
1 TENCEREYE ETİ YAĞI KOYALIM KAVURALIM SALÇAYI KOYALIM BİRAZ DAHA KAVURALIM BAŞKA BİR TENCEREYE DOĞARDIĞIMIZ SOĞANI YAYALIM SARIMSAKLARI KOYALIM ÜZERİNE ERİKLERİKOYALIM DOMATES DİLİMLERİNİ KOYALIM FASULYENİN YARISINI DOĞRAMADAN BÜTÜN OLARAK YUVARLAK ŞEKİLDE DİZELİM ÜZERİNE KAVURDUĞUMUZ ETİ YAYALIM KALAN FASULYENİN YARISINI DOĞRAYALIM ÜZERİNE KOYALIM TUZU KARABİBERİ EKLEYELİM 2 BARDAK SUYUNU KOYUP KISIK ATEŞTE PİŞİRELİM PİŞEN YEMEĞİMİZİN ÜZERİNE TENCERE BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR TABAK KOYUP TERS ÇEVİRELİM YEMEĞİMİZ HAZIR AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder