Blog Sayfaları

8 Kasım 2012 Perşembe

FETİ


Suriyeden

ve yine çok güzel bir tarif
malzemelerimiz
3 su bardağı pirinç
1 kilo tavuk eti
3 su bardağı yoğurt
200gr lavaş ekmeği
1yemek kaşığı tereyağı
yapılışı
tavuk etini tencereye koyalım
üzerine 1litre su koyup pişirelim
pişen etimizi bir kaba alıp parçalara ayırıp bekletelim
tavuğun suyu ile pilavımızı pişirelim
lavaş ekmeğimizi birer lokma halinde yağda kızartalım
1 tepssinin içine önce pilavımızın yarısını koyalım

üzerine lavaş ekmeğimizi dizelim
üzerine etin yarısını koyalım
üzerine yoğurdun yarısını dökelim
tekrar klan pilvı koyalım
aynı şekilde lavaş ekmekleri dizelim
üzerine yoğurdu dökelim
en üstüne kalan eti koyalım
yemeğimiz servise hazır
afiyet olsun










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner