Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

HÜNKAR KAYIĞI



5-6 adet kabağı ortasından uzunlamasına kesip kaynayan tuzlu suya atıyoruz 5 dk. sonra kevgir kepçeyle fırın tepsimize alıyoruz. Diğer tarafda kuru soğanı soteleyip çok az kıyma kavuruyor ve ince kıyılmış teşil biber doğruyo...ruz. Tuz ve domatesinide ekleyip birz daha karıştırıyoruz. 5-6 adet İnce kıyılmış mantarıda ekleyip kapağını kapatıyor ve suyunu çkene kadar pişiriyoruz. İst.ersek karabiber ve pul biber ekleyebiliriz. Kabaklarımızın içlerine doldurup br kasede sıcak suyla 2 kaşık kadar salçayı ezip üzerlerine gezdiriyoruz. 200 derece fırında 20 dk. pişirip. Üzerlerine kaşar dilimleri yerleştiriyor ve fırının sıcağında tutup. Servis anında dereotu ile süslüyoruz. Kaşarınıda servisden önce koymakda yarar var. sertleşmiyor ama. Daha taze o

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner