Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

ISPANAKLI YAŞ PASTA




MALZEMELERİ
200 GR ISPANAK
2 ADET YUMURTA
YARIM SU BARDAĞI SIVIYAĞ
... 2 SU BARDAĞI UN
1 VANİLYA
1 KABARTMA TOZU
1 PAKET KREMŞANTİ
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
YAPILIŞI
ISPANAĞIMIZI TENCEREYE KOYALIM ÜZERİNE 1 ÇAY BARDAĞI SU İLAVE EDELİM BİRAZ HAŞLAYALIM ROBOTTA ÇEKELİM YUMURTAYI ŞEKERİ YAĞIMIZI İYİCE ÇIRPALIM BİR KABIN İÇİNDE TÜM MALZEMEYİ KARIŞTIRIP ÇIRPALIM TEPSİMİZE DÖKELİM [BU ÖLÇÜ 3 LÜ ÇEİLK TEPSİNİN KÜÇÜK BOYU] 200 DERECE FIRINIMIZDA PİŞİRELİM PİŞEN KEKİMİZİN KENARININ TÜMÜNÜ 1 SANTİM KESELİM ROBOTTA VEYA ELİMİZLE UFALAYALIM KREMŞANTİMİZİ 1 SU BARDAĞI SOĞUK SU İLE ÇIRPALIM KEKİMİZİN HER TARAFINA SÜRELİM ROBOTTA ÇEKTİĞİMİZ KEKİ ÜZERİNE SERPİŞTİRELİM PASTAMIZ HAZIR AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner