Blog Sayfaları

6 Mart 2013 Çarşamba

Fırın hamurundan peynirli pişi



Bu tarifi çocukluğumdan şimdiye kadar severek yediğim bir tattır ve biliyorum ki bir çoğumuzunda çok sevdiği bir lezzettir fazla uzatmadan tarifi vereyim işte tarif
malzemelerimiz
fırından 1 adet mayalı ekmeklik hamur
100 gr beyaz peynir veya kaşar
1 tutam doğranmış maydanoz
kızartmak için sıvıyağ
yapılışı
fırından aldığımız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elimle açalım peynirli maydanozlu harcımızdan yeteri kadar koyalım kızgın yağımıza atalım çatalla yağın içinde hamuru sallayalım daha fazla kabarması için tüm hamurumuzu bu şekilde kızartalım servis tabağımıza koyalım kahvaltılarımızda afiyetle yiyelim kişi sayısına göre miktarı çoğaltalım

6 yorum:

  1. Cok severim keske bu saatte bakmasaydim. Ellerine saglik :))

    YanıtlaSil
  2. nevininyemekleri canım sabah için hazır olsun istedim teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Canım tam yatarken keşke görmeseydim. Bir yandan sen bir yandan Nursevin.. Vallahi gece rüyama girecek. Çok lezzetli olmuşlar.. Ellerine sağlık.. Afiyetler olsun..

    YanıtlaSil
  4. Oyacım hadi biz gece yarısı yaptık sen niye bakıyorsun canım çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. elıne sağlık eskı değıl hala cok severız

    YanıtlaSil
  6. selma tamercim evet Valla hala severiz teşekkür ederim

    YanıtlaSil

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner