Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

kakao mantolu kurabiye


KAKAO MANTOLU KURABİYE MALZEMELERİ 250 GR UN 2 YEMEK KAŞIĞI TAM BUĞDAY UNU 100GR NİŞASTA 1 TATLI KAŞIĞI KABARTMA TOZU 1 VANİLİN 70 GR UFAK DOĞRANMIŞ CEVİZ 200 GR TEREYAĞI 100 GR PUDRA ŞEKERİ KAKAOLU MANTO İÇİN 2 YEMEK KAŞIĞI KAKAO 3 YEMEK K......AŞIĞI TOZ ŞEKER ÇEYREK BARDAK SÜT YAPILIŞI ÇEKTİĞİMİZVEYA UFAK DOĞRADIĞIMIZ CEVİZLERİ TEFLON TAVADA YAĞSIZ KAVURUYORUZ SOĞUTUYORUZ UN NİŞASTA KABARTMA TOZ
U PUDRA ŞEKERİ VE VANİLİNİ 1 KAHVE FİNCANI SUYU İLAVE EDEREK YUMUŞAK BİR HAMUR YAPIYORUZ HAMURU DÖRDE BÖLÜYORUZ HER BİRİNİ RULO YAPIYORUZ STREÇ VEYA FOLYOYA SARIYORUZ 10DAKİKA BUZLUKTA BEKLETİYORUZ BU ARADA RULOLARI RAHAT YUVARLAMAK İÇİN GENİŞ BİR KAPTA KAKAO VE ŞEKERİ KARIŞTIRIYORUZ RULOLARIN ÜZERİNE SÜT SÜRÜYORUZ KKAO KABINA ATIYORUZ İYİCE SALLIYORUZ ÜZERİNE BİR KAPAK KOYUYORUZ BUZDOLABINDA 4 SAAT KADAR BEKLETİYORUZ FIRINI 170 DERECEYE GETİRİYORUZ TEZGAHIN ÜZERİNDE RULOLARI YARIMŞAR SANTİM KESİYORUZ KESTİĞİMİZ DİLİMLERİ TEPSİYE DİZİYORUZ 12 DAKİKA FIRINDA PİŞİRİYORUZ SOĞUYUNCA TEPSİDEN ALIYORUZ AFİYET OLSUN








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner